BMW specialist Den Bosch

BMW 1-Reeks

De BMW 1-Serie is de voorloper van alle toekomstige BMW’s. Deze auto is de beste auto in vergelijking met anderen in het gamma. Het is een goede keuze als u op zoek bent naar een eerste auto. BMW is gespecialiseerd in het ontwerpen van auto’s die niet alleen chique en stijlvol zijn, maar ook hoge prestaties leveren. De 1-Serie is krachtig, comfortabel, betrouwbaar, en kan een eerste keuze in het gamma zijn.

BMW 2-Reeks

De 2-Serie is een compleet nieuw ontwerp van de auto. BMW gaf het model nieuwe motoren en een nieuw frame. Er zijn drie motor opties beschikbaar. Ze zijn diesel of benzine. De benzinemotor is een 24-klepper die 103 pk levert. Er is ook een 125 pk sterke twin turbo motor. De twin turbo motor is zeer snel en efficiënt. De 2-Serie is ook verkrijgbaar als coupé of cabriolet.

BMW 3-Serie

De 3-Serie biedt een krachtigere aandrijving dan de 2-Serie. De auto is uitgerust met een 3.0 liter zes-cilinder motor die gespecialiseerd is in vermogen. Hij heeft ook speciale functies, zoals een actief stuursysteem om hem nog meer vermogen te geven. De auto wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving die 2,0 mph boost heeft. De functie is zeer responsief en is beter dan wat je krijgt met JustSafe in veel andere auto’s.

Andere modellen

De BMW 3-Serie biedt een grotere, ruimere ruimte. Het is een goede keuze voor mensen die kinderen hebben of veel ruimte willen. Het is een populaire auto in de VS vanwege zijn veiligheidsrecord. Net als de 1-Serie is ook de 3-Serie voorzien van actieve besturing.

BMW 5-Serie

Dit is een nieuwer model dat pas in 2006 werd geproduceerd. Het eerste model kwam in 1999 en was een volledig nieuw ontwerp. De auto heeft een krachtigere motor dan de vorige modellen. Het imago van deze auto is gebaseerd op het feit dat het een Grand Tourer is en hij bevat veel van dezelfde kenmerken als de 1-Serie.

BMW X6

Deze BMW SUV heeft zowel ruimte als luxe. Hij heeft een klasse apart, en is prachtig. De X6 is gebaseerd op de BMW 5-Serie en heeft veel van dezelfde kenmerken. Het verschil tussen de twee is de optionele derde zitrij, die meer laadruimte mogelijk maakt. Hij beschikt ook over een speciale dakreling om de rit soepel en comfortabel te houden wanneer u over de rijweg rolt.

BMW Pre-Owned

Mensen die vaker een BMW tweedehands auto willen kopen, hebben de mogelijkheid om een gecertificeerde tweedehands auto aan te schaffen. Deze auto’s zijn dezelfde die door de dealers worden gebruikt, behalve dat ze zijn geïnspecteerd, hun inventaris hebben laten controleren en duizenden kilometers hebben gereden voordat ze op de markt voor tweedehands auto’s worden gebracht. Dat betekent dat ze zijn geïnspecteerd, gereden, en werken in overeenstemming met de normen die door de oorspronkelijke fabrikant. Ze worden ook geleverd met een garantie die net zo goed is als die op een nieuw voertuig en tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Bij het kiezen van de juiste BMW tweedehands auto die aan uw behoeften voldoet, moet u rekening houden met de kwaliteit, de prijs, de kenmerken en de reputatie van de fabrikant. Elke BMW tweedehands auto is een plezier om in te rijden, en u bent er zeker van dat u nog vele jaren plezier aan uw auto zult beleven.