Autogarage Den bosch

De eerste autogarage werd juist voor deze functie opgericht. Het is het auto-equivalent van een laswerkplaats. De motor wordt op een hijstoestel gehesen en in de garage gereden. De motor wordt dan uitgelijnd op de takel en de radiator wordt gevuld met olie. Het is een kwestie van precies in en uit de motor stappen. Er worden zes standaard sleutels gemaakt van een rol sleutels en een magneto-strip die de sleutel is om in en uit te stappen. Auto’s die moeilijk in en uit te krijgen zijn, kunnen in deze garage worden gerepareerd. De monteurs en technici die in de werkplaats werken, hebben veel aandacht voor de structuur van de auto’s. Dit is een vrijwaring tegen eventuele complicaties die zich in de toekomst kunnen voordoen. Auto’s die tentoongesteld gaan worden, worden hierheen gebracht in vrachtwagens. Het personeel bestaat uit mensen die experts zijn in hun vakgebied.

Ze kijken zowel van binnen als van buiten om te zien of er iets mis is. Als dat zo is, doen ze hun best om het te repareren. Onderhoud is niet alleen voor auto’s. Lichte vrachtwagens worden ook onderhouden. Bestelwagens ook.

Deze vliegtuig-type garage is klaar gemaakt. Hier zijn de basisprincipes van hoe het werkt. De basis van hoe een garage werkt is dit. Het heeft verschillende gebieden. Het eerste is het servicegebied. Hier wordt de auto onderhouden, gerepareerd, dynamisch of uitgelijnd. Dit wordt gedaan wanneer de auto wordt binnengebracht voor een tune-up. De monteur kijkt naar de hoeken van de auto’s heen en weer om te zien of er al bestaande problemen zijn die gecorrigeerd moeten worden. Als een vlak is ingecalculeerd, wordt de hoek van het vlak gemeten. Deze wordt gemeten vanaf de onderkant van de auto. Er wordt een hoek van 30 graden vastgesteld. Dit wordt vergeleken met een vlakke hoek van 120 graden. Drie hoeken van 30 graden worden samengenomen om de totale hoek te krijgen. Deze wordt dan met een stem verhoogd tot 90 graden. Het doel van Voicing is om ruwe plekken in de auto glad te strijken.

Dit is een algemeen beeld van de garage. De hoofdruimte is de dienstruimte. Hier is een gedeeltelijke lijst van de voertuigen die hier mogen staan.