Occasions Spijkenisse

Knoops is gespecialiseerd in voertuigdistributie. Gespecialiseerd in auto’s in plaats van vrachtwagens. Omdat het autobedrijf van Knoops wereldwijd is, bedienen wij klanten in meer dan 120 landen. De kwaliteit van de service is niet de enige reden waarom we wereldwijd bekend zijn: we garanderen een goede kwaliteit, zelfs voor oudere, hogere kilometerstanden auto’s. Ook als u een oudere auto heeft met hogere kilometerstanden, vinden wij de beste oplossing, zelfs als daar een onderhoudsbeurt voor nodig is.

Heeft u bijvoorbeeld een licht beschadigde Interieur Porsche 935, dan laat u deze bij onze service-garage repareren. Zelfs als de auto tot 100.000 mijl heeft bereikt, brengen wij u de gehele service niet in rekening. Het hele proces is gepland om zo pijnloos mogelijk te zijn. U zult verliefd worden op uw auto door onze persoonlijke service en u zult de opdracht krijgen van onze deskundige monteurs om uw auto zo snel mogelijk in orde te krijgen.

Bent u van plan een nieuwe auto te kopen? Als u een occasion gaat kopen, is het ons doel dat u de beste auto vindt die aan uw wensen voldoet. Daarom categoriseren wij de behoeften van onze klanten op basis van de Porsche modellen die zij bezitten. Er zijn verschillende categorieën: Basis, Comfort, Sport, en Full. Dus voor elk type Porsche bezit, vindt u een gespecialiseerde Porsche service optie. Als u op zoek bent naar een complete service voor uw Porsche, moeten we veel informatie weten, zoals de staat van uw auto, de eventuele onderhoudshistorie van uw auto, de upgrades en onderdelen die op uw auto zijn geïnstalleerd, en het aantal volledige servicebeurten dat aan uw auto is uitgevoerd.

Naast het handwerk van de monteurs en de service van de hele Porsche service-afdeling, zijn er verschillende dingen die we zelf moeten doen, zoals een oogonderzoek en een achtergrondcontrole van de auto, en een proefrit groove. Handwringing is ook een onderdeel van de diensten, en je moet weten dat Porsche bedrading zijnBuilt to Sportabortion, Extended Life en Power Policy zijn de drie optionele diensten van de Porsche hoofdgarantie. Al deze Porsche hoofdgarantieservices zijn afhankelijk van een Hypergarantie van 2000-5000 mijl, die beschikbaar is zodra de basisgarantie is afgelopen.

Het handwerk en de onderhoudshistorie van uw auto zijn alles wat in aanmerking komt voor deze garantie, omdat dit de meest effectieve manieren zijn om alle door u in uw Porsche gedane investeringen te beschermen. Daarom is de bescherming van uw meest waardevolle voertuig de verantwoordelijke ding om te doen. Een verhoogd niveau van 6 maanden, 12.000 mijl per jaar is ook het ontworpen serviceniveau van alle Porsche hoofdgarantie diensten.

De meest doeltreffende en de meest uitgebreide bescherming waarop u Cliënten kunt vertrouwen, is het Personal Telephone Consultant Plan. Deze garantie strekt zich uit tot twee jaar vanaf de dag van aankoop. Het Personal Telephone Consultant Plan is een zeer effectieve en allesomvattende levenslange garantie voor alle belangrijke Alle garanties gedurende de gehele levensduur van het Porsche voertuig. Het omvat Technische controles en Service indien uitgevoerd op aanbevolen intervallen. Welnu, nu kunt u zien waarom de Porsche services de meest effectieve in gegarandeerde services is, aangezien bijna alle verbeteringen in deze garanties zijn geïntegreerd.

Lees meer:
Autodealer Spijkenisse