Taxibedrijf Tiel

Veiligheid en zekerheid. Wij verzekeren u van onze toewijding aan u als klant. Om u een zorgeloze reis te bezorgen, zorgen wij ervoor dat zowel u als uw bezittingen goed beschermd zijn. Om te beginnen krijgt u een gratis cc-voorlopige pas en stapt u zo snel mogelijk in onze taxi. Wij hebben een bewakingscamera systeem, en samen met een krachtige UV-zaklamp betekent dat u uw auto duidelijk kunt zien gedurende de hele nacht. In het geval van een onwillige taxichauffeur hebben we professioneel personeel. Plus onze chauffeur houdt zich altijd aan de lokale wetten en veiligheidsnormen.

Tiel Cab Company

Diensten: Wij bieden een breed scala van diensten voor onze klanten. Onze taxi diensten zijn uitgerust met dergelijke veiligheid van het voertuig voorzieningen zoals UV-zaklamp, cover, overnachting zak, comfortabele stoel, gratis cc voorlopige pas om te rijden in onze starway. Onze andere diensten omvatten Marco Polo recept voor uw gerecht, gratis drankjes, restaurant speciale menu’s, kinderen programma, corporate lift service voor corporate 9000 parkeren, nood lockout service.

umbo Mile Taxi Service

Diensten: Wij gebruiken VASCAR taxi’s voor zakelijke pick-ups en drop-offs. Onze vloot is volledig ingericht met luxe voertuigen. Alle auto’s hebben airconditioner, stereo, GPS en CD spelers. Plus omvat business class comfortabele stoelen, pluche vloerbedekking, en SVT kaart systeem.\