auto

 

We hebben allemaal wel eens gehoord van autodieven. Welnu, het is niet zo dat ze de auto’s stelen, maar ze “tillen” ze – dat wil zeggen, ze breken de auto en hotwires hem ergens anders. Soms doen ze dat naar een Garage Sint Maartensdijk waar ze ernstige schade kunnen aanrichten en de auto verkopen waarop ze een car jacking hebben meegemaakt. De eerste auto was niet meer dan de auto van de buren. dorpsbewoners woonden in de buurt en hadden vaak een lift nodig naar de dichtstbijzijnde stad. Als ze niet in een garage zaten, gingen ze in de openbare banken voor hun huis zitten, die aan de stoeprand vastzaten – ze dachten dat dit misschien een mooie plek was voor een picknick.

indicatie van hunstreamS [http://www. coefficientcaraccident.com]

Autodiefstal en andere geweldsdelicten treffen iedereen. Ernstige structurele schade is vaak nodig om gestolen voertuigen terug te krijgen. Maar voorkomen is veel beter dan genezen. Hier zijn enkele ideeën over hoe u uw auto kunt beschermen tegen de nieuwsgierige ogen van de ongrijpbare dief.

Sluit het af: Ooit van die kleine zags gezien op de carrosserie van auto’s die door de straat rijden? Dat zijn gaatjes met ritssluitingen in de onderkant van autodeuren, zodat de eigenaar zijn auto veilig kan opbergen. Voorkom dat uw auto van die ritsgaten. Als u leert uw auto op slot te doen als u binnen bent, zelfs als u nog in uw huis bent, zult u nooit meer zo wanhopig zijn om in uw auto te stappen.

Laat het alleen aan jou over: Vergelijkbaar met het idee om je auto op slot te doen als je in je huis bent, sta jezelf alleen toe om te rijden als je helemaal nuchter bent. Het wordt nog erger als je van plan was om pas over een paar minuten te gaan rijden.

Een sleutel stelen: Naast een hoofdsleutel zou een afstandsbedieningssysteem zonder sleutel op de prioriteitenlijst van elke autobezitter moeten staan. Vergeet ook een reservesleutel niet. Het is het risico niet waard dat een dief weet dat de sleutel in de auto ligt.

CCTV is vaakst: Bijna alle nieuwe auto’s hebben inmiddels camera’s gemonteerd op een deel van de auto waar je ze normaal gesproken niet ziet (asons onbekend). Ook auto’s die de nummerplaat van een voorligger kunnen opsporen, zijn ermee uitgerust. Zoek uit waar ze zitten en met welk doel ze zijn gemonteerd. Hoe meer deze worden gebruikt om de bewegingen van uw auto te registreren, des te sneller zal blijken dat het niet langer om een personenauto gaat en dat deze naar een persoonlijke garage zal worden gebracht om te worden ontruimd.

Het grootste deel van de autofinanciering is een veel goedkoper alternatief: Het afsluiten van een persoonlijke lening voor de aankoop van een auto verraadt vaak iemands onervarenheid met financiën in een moeilijke markt. Ook bij het aangaan van een lening zonder medeondertekening is het verstandig om te kiezen voor een persoonlijke lening in plaats van een kredietcontract of een financieringsovereenkomst met vaste prijs, om te voorkomen dat men zelf nog een persoonlijke lening moet afsluiten om de aankoop te kunnen doen. De totale kostprijs van een auto wordt over de looptijd van de persoonlijke lening afgeschreven en zal veel goedkoper zijn om in maandelijkse aflossingen over een vaste looptijd af te lossen dan om nog een persoonlijke lening aan te gaan en de volledige persoonlijke schuld af te lossen.

 

Lees meer:

Autobedrijf Sint Maartensdijk 

Autobedrijf Zeeland