Rijschool Rijswijk

Rijscholen die gebruik maken van ongetrainde leerling-bestuurders kunnen tot een derde meer brandstof verbruiken dan een goed opgeleide bestuurder zou doen.

Hoe draagt een rijschool bij tot brandstofbesparing?

Zij kunnen een schriftelijke verklaring geven van de leerdoelen, de methoden, de beoordeling van de instructeur, de moeilijkheidsgraad van de lessen, de coachvergaderingen, de methoden voor het afnemen van een beoordeling en de plicht van de instructeur om de vastgestelde richtlijnen te volgen.(6)

Zijn de rijschool instructeurs gekwalificeerd?

Ze moeten:

(a) richtlijnen mogen uitvaardigen;

(b) gedurende ten minste één jaar lid zijn geweest van een automobilistenorganisatie zonder ontzetting uit het recht;

(c) gedurende ten minste drie jaar in het bezit zijn geweest van een volledig rijbewijs zonder veroordelingen voor een onwettige rijontzegging;

(d) gedurende ten minste 6 jaar in het bezit zijn geweest van een volledig rijbewijs zonder ongegronde klachten tegen hen;

(e) geen ernstige beroepsklachten tegen zich hebben lopen;

(f) in vergelijking met andere rijscholen een exclusief appelpercentage van 95% of beter hebben; en

(g) laten zien dat hun slagingspercentage meer dan 96% bedraagt.

Hoe vind je een goede rijschool?

Er zijn verschillende manieren om een goede school te vinden.

1. Zoek op het internet om goede, gevestigde rijscholen die aan uw specifieke eisen en prijsklasse te vinden.

2. Stem af op lokale radiostations of laat uw favoriete radioprogramma reclame in de slaapkamer van uw slaapkamer. Netwerk nieuwe chauffeurs om de beste rijschool in uw omgeving te vinden.

3. Met behulp van het internet of lokale directory, adverteren uw rijschool gratis in de plaatselijke krant of lokale ” classifieds “. Adverteer zorgvuldig en correct, omdat je niet wilt misleiden of missen een advertentie uit.

4. Wanneer u op zoek bent naar rijschool leraren detail uw eisen, zoals pick-up tijden, drop-off punten, tijden voor de les en tijden voor de bevestiging dat u klaar bent om uw rijexamen te slagen.

5. Het kan enorm helpen om een school te vinden die uw kinderen kan opvangen en uw lessen tijdens de schoolperiode kan plannen.

6. Stel de juiste vragen aan uw motorrijschool om ervoor te zorgen dat uw kinderen klaar zijn voor de lessen.

De directeur van de rijschool moet navraag doen over het volgende:

1. Het inkomen van de ouder2. De rijtijd van de ouder3. Het huishouden van de ouder4. De baan van de ouder5. Het slechte rijgedrag van de familie

Hij of zij moet de ouders ook informeren over het beleid van de school, met inbegrip van terugbetalingen, hoe en waarom lessen kunnen worden geannuleerd en welke dagen en tijden ouders hun kinderen kunnen brengen.

Ondertussen wordt de ouders ook geadviseerd dat het hun verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat hun kind volledig beschermd is voor en nadat ze zijn begonnen met rijden en dat ze begeleid moeten worden tijdens alle lessen. Als u denkt dat uw tiener klaar is om zo snel mogelijk te gaan rijden, neem dan contact op met de school van uw tiener en zoek uit wanneer ze precies klaar zijn om rijlessen te nemen. Als u gebruik maakt van een school waar u uw kind kunt ophalen voordat ze slagen voor hun rijexamen volg dan het geadviseerde advies zoals hierboven en zorg ervoor dat uw kind ruim voor hun examen begint met rijlessen!