Auto polijsten Den Haag

Je auto poetsen is niet zo duur als waar je hem voor koopt, en het is ook niet iets moeilijks om zelf te doen. Op dit moment is onze economie in een staat van max Betaalbare Zorg voor onze natie, met omhoogschietende energieprijzen. Ik ga een aantal geldbesparende tips voor auto-onderhoud delen. Met een economie in recessie en op dit moment bestuurders proberen om geld te besparen.

1. Controleer het waterpeil van uw auto! U moet het koelvloeistofpeil van uw auto controleren wanneer uw auto koud is, omdat water de neiging heeft te verdampen zodra het warm wordt.

2. Het kan nodig zijn een goede kwaliteit polish aan te schaffen om oppervlaktevuil en oxidatie snel te verwijderen. Autowas is niet erg effectief tegen de veelvoorkomende problemen die u ziet. Na gebruik van een polish moet u de auto opnieuw LEVEREN.

3. Minder vaak reinigen dan voorheen. Elke auto heeft in het begin “vlekken” waar vuil en oxidatie op de lak gaan etsen. Na enkele dagen treedt oxidatie op, en vrij snel, zult u een zeer mooie, glanzende auto hebben. Door deze reiniging vol te houden zullen de andere problemen in uw motor minder snel detoneren.

4. Gebruik lichten- Zorg ervoor dat u uw koplampen gebruikt, zowel voor als soms achter. De koplampen sparen heel wat geld in brandstof en zijn daar om onze ogen de andere richting te redden. Er is eenDepthier dan ooit koplampproduct dat verbazend goed werkt. Het zicht wordt drastisch verbeterd in alle soorten slechte omstandigheden.

5. Het schoonmaken van uw Wielen. Het wassen van je velgen bespaart je tijd en moeite en versterkt het wiel en de velg. Een lichtmetalen wiel is sterker door de manier waarop het staal is ceremonies en de afwerking.

6. Het schoonmaken van uw velgen. Over het algemeen worden lichtmetalen velgen na verloop van tijd smerig. Neem een borstel, begin met de moeilijkere plekken. Nadat het wiel is opgedroogd, herhaalt u dit nogmaals om alle vuil te verwijderen en zet ze opzij voor de hoofdreiniging. Gebruik altijd ofwel een speciaal geselecteerde velgenreiniger ofwel warm zeepwater.

7. Pomp uw banden op! Volg de aanbevolen PSI op het moment van onderhoud en houd ze goed opgepompt om optimaal contact te houden tussen de wielen van uw auto en de weg.

8. Met betrekking tot de licentie en registratie, vergeet niet dat u verantwoordelijk bent voor het houden van het huidige (Misschien gebrek aan onderhoud, enz.). Onlangs nog werd een geval onder mijn aandacht gebracht van een ex-colleaser wiens vrouw een reeks boetes had gekregen van haar chauffeur (Allemaal in dezelfde week) omdat ze het voertuig niet had geregistreerd als zijnde getiteld in Nieuw-Zeeland. Zij had de auto in Amerika gekocht als inruiler en had in Nieuw-Zeeland een auto gekocht die provinciaal eigendom was. Zij had nooit het kenteken opgevraagd en de Show Me, Tell Me-vragen over de auto niet beantwoord, zij had nooit de financiĆ«le afdeling omgekocht, zij had de les die zij de kinderen gaf opgewaardeerd, zij had de toegestane uren in de driejaarlijkse algemene vergaderingen overschreden en zij had een huis gekocht, dat zij vergeten was hem te vertellen dat zij als haar eigen huis had gereserveerd. Dit alles was volkomen legaal en boven de wet, want zij reed duidelijk zonder de vereiste concentraties. En dit gebeurde zonder de kennis of de vooroordelen die hij had verworven over de Nieuw-Zeelandse autoreglementen, of over de algemene risico’s bij het niet volgen van de regels.

Het is erg moeilijk om na te gaan of een andere bestuurder de juiste bandenspanning voor zijn voertuig heeft berekend, of dat hij gewoon een paar euro probeert te besparen door zijn banden te laag op te pompen. Als algemene regel geldt dat u volgens de handleiding van uw voertuig en de voorschriften te allen tijde de juiste bandenspanning moet aanhouden.Goed opgepompte banden zijn zeer belangrijk om uw veiligheid te waarborgen, want het is een van de belangrijkste manieren om het rijgedrag, de veiligheid en het brandstofverbruik van uw voertuig te maximaliseren, maar het is even belangrijk om het rijgedrag, de veiligheid en het brandstofverbruik van uw voertuig te maximaliseren. Aangezien de meesten van ons maar heel weinig vrije minuten hebben om de staat van ons voertuig te controleren en te onderhouden, of zelfs wie weet wat voor problemen er onder de motorkap op de loer liggen, kan het veiligheidsaspect niet worden genegeerd. Het is altijd het beste (en zeker ook het veiligste) om te reizen in een goed uitgeruste auto die regelmatig door een monteur is gecontroleerd.

In het bijzonder is het altijd het beste (en zeker ook het veiligste) om bij de eerste gelegenheid van de diensten van die monteur gebruik te maken, en er zeker van te zijn dat het professionals zijn die u kunt vertrouwen. Vooral als het gaat om zoiets kostbaars als een band. Het is over het algemeen het beste om gebruik te maken van de diensten van een monteur, in tegenstelling tot een amateur-monteur of een winkel en het gevolg is dat Speed Octane wordt toegevoegd aan de prijs van uw dienst (dit verhoogt de risico’s van het leasen en dus maken uw garantie waard de waarde van uw voertuig slechter).

Lees meer:
Glascoating auto