Verhuis je weg van je huis, of moet je er snel zijn maar wil je geen berg of veerboot nemen? Wij hebben de oplossing! Een touringcar huren of een bus huren als alternatief voor vliegen is snel erg populair aan het worden bij mensen die onmiddellijk vervoer nodig hebben en niet graag op een luchthaven aan land gaan.

De bussen zijn een van de beste opties omdat ze op de meeste soorten voertuigen passen. Als u een bus huurt, bent u zeker sneller op uw bestemming en kunt u beter van het landschap en de plaatselijke bevolking genieten.

De bussen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen zodat u elke groep kunt ontvangen, of het nu een familie, een groep vrienden of een kleine zakelijke bijeenkomst is. De huurbussen zijn zeer comfortabel en voorzien van airconditioning wat helpt om uw reis comfortabel te maken.

U kunt auto’s huren op veel van onze partnerlocaties wereldwijd. Om een bus te reserveren voor uw geplande reis selecteert u gewoon uw type busverhuur uit de beschikbare selectie. Als u extra veiligheid wenst en een grote groep hebt, hebt u misschien een bus met dubbele of enkele zitplaatsen nodig. Als u beperkt mobiel bent en bussen nodig hebt met rolstoeltoegankelijkheid, dan kan het huren van een bus met rolstoeltoegankelijkheid, elektrische en hydraulische liftintegratie, vereist zijn. Het kan ook zijn dat u een bus wilt huren met rolstoeltoegankelijkheid en toiletten die toegankelijk zijn voor gehandicapten. Al deze zaken moeten voor vertrek worden geregeld.

Mozambique is een perfecte locatie voor groepen, families en vrijetijdsreizigers. Het kalme water van de Caribische Zee en de zandstranden zijn slechts het begin van de attracties die Mozambique te bieden heeft. Schilderachtige havenstadjes, vissersdorpjes, provincies in het binnenland en een historisch erfgoed maken Mozambique tot een ideale bestemming.

Boot safari’s op de stranden zijn een ritje terug in de tijd naar de 19e eeuw. Als u een boot huurt met een toeristisch dek en een vaarbewijs, kunt u langs de wateren van een mangrovebos varen, mango’s eten en een tochtje maken langs de vissersdorpjes. Prachtige stranden bezaaid met palmbomen omzomen de ruige kustlijn.

Mozambique herbergt een grote verscheidenheid aan zeeleven in prachtige koraalriffen omgeven door ondiep helder water. Hoewel Gorod Deno waarschijnlijk de bekendste duikplaats is, zijn er vele andere, zoals Ninh Hoa, Stan en Bai in de beschermde zuidelijke regio’s.

Boottochtjes langs deiverse kust zijn een unieke en lonende ervaring. U vindt er dolfijnen, schildpadden, barracuda’s, hamerhaaien, tonijn en caranx – groot en klein wild. Het Intrepid Fishing Village is waarschijnlijk het meest luxueuze aan de kust met spectaculaire rond-de-klok accommodatie, maar er zijn andere even mooie alternatieven.

Voor wie het liever wat rustiger aan doet, is er in het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat een wandeling door dichtbegroeide regenwouden. Een wandeling naar de top van het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat zal u belonen met het prachtige Kaapse Fynbos, met zijn zeldzame plantensoorten en dramatische landschappen.

Vakanties voor koppels en gezinnen kunnen worden genoten in nabijgelegen steden en dorpen, zoals EatingSocial en Paradise Cottages. Met een verscheidenheid aan eilandlodges en hutten aan de oceaan, hotels en resorts over het hele eiland, wacht er een authentieke ervaring op u op uw favoriete bestemming.

Het belangrijkste is dat u uw huis en huisdieren beschermt wanneer u in Mozambique reist. Helmen zijn essentieel voor fietsers en scooterrijders, en worden ook aanbevolen voor wandelaars en diegenen die zandduinen oversteken. Verlaat uw huis niet zonder een stevige, goed doorwinterde en duurzame stoel van duinbast. Voorzie uw “buitenhuis” van een ruime hoeveelheid vers water, en een schep. Als u gaat kamperen, gebruik dan insectenwerende middelen en trekluiers aan om u te beschermen tegen plotselinge nattigheid.

Als u nog steeds van plan bent om naar Afrika te komen – maar met Mozambique in gedachten – zult u merken dat de mensen en plaatsen van dit prachtige land zoveel meer te bieden hebben dan u zich ooit zou kunnen voorstellen. Er staat u werkelijk een leven lang van onderhoudende, intrigerende en onvergetelijke ervaringen te wachten.

Lees meer:
Auto wassen Helmond