Banden Den Haag

ICould exclusieve Private Reserve-serie – banden die exclusief voor u zijn ontworpen en getest

Private Reserve imiteert het uiterlijk van op maat gemaakte velgen en geeft uw auto een aparte uitstraling. U kunt zeker zijn van de kwaliteit van de autoband waar u op rijdt. De geavanceerde bandentechnologie is exclusief voor u ontwikkeld.

Of u nu een BMW, Mercedes, Porsche of Ford rijdt, het unieke profielontwerp zal u zeker bevallen. Verschillende koffers, verschillende mix en match multi-grade rubbercompounds, verschillende diameters en spaakpatronen voor een uitstekende wielvoorbereiding. De geavanceerde mix geeft een uitstekende duurzaamheid en gedraagt zich als een premium band. De zachte compounds geven een aanzienlijke acceleratie en verlagen de bandtemperatuur.

Autobanden worden steeds beter: in het Verenigd Koninkrijk introduceerde de bandenfabrikant LTD de LTD Recon competitive saloon band, die met een afstand van 195/50 V een comfortabel rijgedrag en goede grip op de weg biedt.

Naast de uitstekende tevredenheid van de consumenten krijgt ook de uitgebreide staat van dienst van het bedrijf hoge cijfers.

ECOTEC

ECOTEC Energy Control Technologies (otec.com) produceert een gamma banden voor de veeleisende bestuurder. BMW-eigenaars kunnen kiezen voor de actief biologisch afbreekbare organische (BDO) banden die werden ontworpen om het brandstofverbruik te verminderen. Ze worden beschouwd als een van de beste banden op de weg.

ECOTEC energieterugwinningsbanden (ered) zijn milieuvriendelijk en bieden meer grip en weggedrag. Ze recupereren volledig de energie die normaal verloren gaat bij het remmen en optrekken.

Hoge prestaties

Hoge prestaties voor de auto zijn een belangrijke factor voor kopers. Voor BMW 24 inch wielen kan de consument kiezen uit zes exclusieve high performance bandenmodellen: faceted, sim steer, active, soluL Tradewind,elo, active X en entrant. Ze beschermen de auto bij het remmen, in de bochten en bieden een hoge trendgrip.

High-performance banden voor BMW zijn beschikbaar op alle platforms auto’s. Ze leveren niet alleen topprestaties op de weg, maar maken het rijden ook comfortabel.

Voor Corvette-eigenaars zijn er vijf High Performance Series: hiberlance, hyperion, immediate drive, glinstering en stealth. Ze zijn stijlvol en verfijnd en zullen hoofden doen omdraaien.

uil gemakkelijk gebruik maken van de diensten en is even comfortabel op de weg als in het kantoor. gelukkig presteren tegen een zeer redelijke prijs. Hoge veiligheidsnormen en het succesvol voldoen aan de verkeersveiligheidsvoorschriften zijn essentieel voor de werknemers en automobilisten. Dit zijn onder de meest geschikte banden voor de auto’s.

De luxeauto, lange tijd door velen gekoesterd als een specialiteit van luxe en elegantie, is geëvolueerd tot een auto van de nieuwste zaken en comfort. De ontwikkeling van de prestige band werd beïnvloed door een verlangen om de nadelen van de weg te elimineren. Hij is nu algemeen verkrijgbaar op alle wereldmarkten.

Otec heeft banden ontwikkeld voor een breed scala aan voertuigen. Hun specialiteit is gegeven aan off-road wielen die kunnen worden gebruikt zonder enige vrees. De banden zijn ontworpen en getest in een omgeving die aan de eisen voldoet en de beste kwaliteit in fabricage met extreme aandacht voor detail en economie.

De technische beperkingen van het vervoer en het onderhoud ervan hebben ook de behoeften van de off-roaders veranderd. Dit is een van de redenen waarom er verschillende racecircuits zijn die banden gebruiken met extreme vindingrijkheid en inventiviteit.

Otec wielen hebben de prestaties, duurzaamheid, stijl en comfort die zijn uitgegroeid tot een integraal onderdeel van race wedstrijden. Ze genieten vooral de voorkeur in de G1- en G2-categorieën.otec wielen worden waarschijnlijk beschreven als een van de beste en duurzaamste exponenten van de stijl. Ze worden ook veel gebruikt in motorsportwedstrijden en staan bekend om hun hoge kwaliteit.

Lees meer:
Export autos
Inkoop autos
Auto reparatie